Blogger tarafından desteklenmektedir.

Türk Dil ve Edebiyatı sitemiz yenilendi

Merhaba arkadaşlar zaman zaman girip yazdığımız bu siteme eskisi kadar ilgilenemiyoruz. Çünkü Türk Dili ve Edebiyatı hakkında yeni bir site açmış ve oraya yazmaya başlamış bulunuyoruz. 

Burada yeni açmış olduğumuz site hakkında bilgi vermek istiyorum.


Yeni site adresimiz: www.edebiyatim.net            


www.edebiyatim.net çok yeni bir site olmasına rağmen gerekli alt yapı çalışmaları yapılmış ve bir an okurlarımızın karşısına eksiksiz çıktığımızı görmenin heyecanını yaşıyoruz.
Türk Dil ve Edebiyatı hakkında düzenlemeye başlamış olduğumuz bu site daha yolun başında, Amacımız Türk Dilini, Türk Edebiyatını ve Türk Edebiyatçılarını bildiğimiz kadarıyla herkesle paylaşmak, bilmeyenler için bir kaynak oluşturmaktır; sadece Türk Dil ve Edebiyatı hakkında bilgi paylaşım sitesidir. Bu anlamda facebook  ve friendfeed sitelerine sayfalar oluşturularak yazın hayatına devam etmekteyiz.  
Sitemiz dediğim gibi daha yolun çok başında olması nedeniyle şimdilik sadece bilgi paylaşımı yapılacak, ilerleyen zamanlarda sitenin durumuna göre takipçiler arasında çekiliş yapılıp hediyeler de verilecek ve Türk Edebiyatı hakkında oluşturduğumuz sitemizle bilgi yönünden yararlı olduğumuz gibi sosyal bir site olma yoluna da gireceğiz.
Yazımızın sonunda sitemizde kullandığım bir sloganla son veriyorum.       “Tüm Türk Dil ve Edebiyatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere merhaba”







Comments :

0 yorum to “Türk Dil ve Edebiyatı sitemiz yenilendi”

Yorum Gönder